Un buhușean s-a filmat în timp ce se pregătea să dea foc casei socrilor

0

benzina_pecoMarți seară, în jurul ore 23:45, la numărul unic de urgență 112 a fost anunțat un incediu pe strada Gheorghe Doja, nr 67. Casa avea pereţii din paiantă, acoperiş cu astereală din lemn şi învelitoare din tablă. Incendiul a fost lichidat la ora 01.10.

În urma incendiului au ars aproximativ 80 mp acoperiş casă de locuit şi circa 20 mp bucătărie de vară, elemente de mobilier, textile şi aparate electrocasnice.

În urma cercetărilor ISU s-a stabilit că a fost vorba despre un foc deschis intenționat.

Astfel, pe 29 octombrie 2014, politiștii buhușeni stabilit și reținut principalul suspect, D.S., nimeni altul decât ginerele proprietarului casei incendiate, B.P.

A fost dispusă reținerea lui pentru 24 de ore iar astăzi va fi dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buhuși cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru distrugere prin incendiere, violare de domiciliu și amenințare.

Făptașul și soția sa, fata păgubitului, sunt în proces de divorț iar termenul final este stabilit pentru pe 17 noiembrie. Se pare că soțul nu a acceptat faptul că va fi părăsit și a decis să se răzbune pe părinții ei.

D.S. s-a dus la stația Peco și a cumpărat benzină pentru incendierea casei părinților. Acesta și-a “documentat”, cu poze și fimări, vizita la benzinărie dar și momentul când și-a pregătit Cocktailul Molotov. Mai apoi i le-a trimis pe Whatsapp soției sale.

motlotov-2-buhusi

VIDEO pe Buhusi.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.