Un bărbat din Bacău și-a ucis iubita, la o stână din Vrancea, după ce s-au ceartat

0

Pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 48 ani din Bacău și-a ucis iubita cu sânge rece, după o ceartă, la o stână din județul Vrancea.

„În cursul nopţii trecute, poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un bărbat şi-ar fi lovit concubina, iar aceasta este inconştientă. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SAJ care a constatat decesul victimei”, a transmis, IPJ Vrancea.

Cei doi lucrau şi locuiau de aproximativ o lună la o stână situată în apropierea comunei Rugineşti, din județul Vrancea.

„Între cei doi ar fi avut loc un conflict spontan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice. În acest caz nu au fost înregistrate anterior sesizări privind acte de violenţă”, a mai transmis sursa citată.

Poliţiştii precizează că bărbatul s-a aflat în custodia poliţiştilor imediat după sosirea la faţa locului, iar în prezent se află în arestul IPJ Vrancea.

„Având în vedere natura evenimentului, dosarul cauzei a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale desfăşurând cercetări sub directa coordonare a procurorului de caz”, a mai transmis IPJ Vrancea.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.