Un barbat din Bacau a murit in Germania, in urma unui accident stupid – „A vrut sa faca o gluma”

0

Un tanar de 38 de ani, din Onesti, tatal a doua fetite a cazut de le etajul 5 al unui bloc din localitatea Weissenfels, aflată în apropiere de Leipzig ( Germania ). Accidentul s-a produs in fata a zeci de oameni care se uitau la roman.

La sosirea poliției, bărbatul de 38 de ani era deja pe caldarâm. A murit pe loc, în urma rănilor grave. Forțele de ordine au fost nevoite să facă față la locul accidentului numărului mare de privitori. Aproximativ 100 de persoane au urmărit tragicul accident. „În prezent presupunem că acesta a fost un accident tragic. Încă investigăm toate posibilitățile”, a spus un purtător de cuvânt al poliției din Halle. Anchetatorii au exclus varianta sinuciderii. Pe grupul de Facebook Români în Weißenfels, un apropiat al lui Ionuț a lansat un apel de ajutor pentru familia bărbatului, care are nevoie de bani pentru a-i repatria corpul. Românul era din Onești, era căsătorit și avea două fetițe mici. Citeşte întreaga ştire: Un român a murit sub privirile îngrozite a 100 de oameni, în Germania: „A vrut să facă o glumă”” noteaza Libertatea.ro

Ionut muncea in Germania de mai mai multi ani:

Nu s-a aruncat, a vrut să facă o glumă și a căzut. A vrut să intre în camera colegului lui să îl sperie, a alunecat și a căzut. Au fost camere care au filmat acolo, cei de la criminalistică le-au luat și ni le-au arătat. Am văzut tot ce s-a întâmplat.”, a explicat inițiatorul apelului de ajutor pentru familia lui Ionuț.


Citeşte întreaga ştire: Un român a murit sub privirile îngrozite a 100 de oameni, în Germania: „A vrut să facă o glumă”


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.