Un bărbat din Bacău a fost arestat după ce a jefuit o bătrână din Vrancea

0

Un bărbat din judeţul Bacău, în vârstă de 59 de ani, i-a furat unei femei din Vrancea pensia abia primită de la agentul poştal, în valoare de 1340 de lei. Bătrâna depozitase banii chiar pe un pat din casă, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

„La data de 09.02.2023, în jurul orei 13,00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Păuneşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că în data de 09.02.2023, în jurul orei 12,30, un bărbat i-ar fi sustras unei femei din comuna Păuneşti suma de 1.340 de lei, pe care o avea depozitată pe un pat din casă, bani pe care abia îi primise de la agentul poştal, reprezentând pensia pe luna în curs. Imediat, poliţiştii au demarat cercetările specifice pe raza de competenţă, iar după aproximativ jumătate de oră persoana bănuită de comiterea faptei a fost depistată, fiind vorba un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din judeţul Bacău”, a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit poliţiei, bărbatul a fost găsit în gara din municipiul Adjud. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Cercetările continuă, în vederea recuperării prejudiciului şi documentării activităţii infracţionale a persoanei în cauză. 

sursă: observatornews.ro

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.