Un barbat a scos cutitul in Parcul Cancicov


În data de 04 septembrie a. c., în jurul orei 11.10, în urma unui apel la dispeceratul Poliției Locale Bacău, direcționat prin serviciul 112, polițiștii locali au fost sesizați de faptul că o persoană de sex masculin are asupra sa un cuțit și se află în prejma unui loc de joacă din Parcul Cancicov.

„La fața locului s-a deplasat un echipaj de polițiști locali care în urma verificărilor efectuate l-au depistat pe numitul S.D.M.T. în vârstă de 42 ani din Bacău, în zona centrală, în apropierea Palatului Administrativ Bacău. Acesta a fost condus la sediul Poliției Locale Bacău, unde în urma controlului corporal efectuat a fost găsit un cuțit și mai multe bunuri personale. Menționăm că, persoana în cauză se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar din discuțiile purtate cu acesta a rezultat că a avut o altercație cu un grup de persoane.

Polițiștii locali au întocmit actele de sesizare conform art. 372 din Codul Penal, pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase în locuri special amenajate şi autorizate pentru distracţie ori agrement, documentele urmând a fi predate Secției 1 Poliție pentru continuarea cercetărilor.” a anuntat Politia Locala

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.