VIDEO : Un barbat a murit la biserica, in timpul slujbei

2

Un barbat de 57 de ani din Bacau , a murit chiar in biserica. Barbatului i s-a facut rau in biserica „Inaltarea Domnului” din Bacau. Un medic se afla la slujba in acel moment si i-a acordat primul ajutor.

Preotul nu a oprit slujba intrucat nu stia ce se intamplase.

„Eram in altar, iar in biserica erau 1000 de oameni. De unde sa stiu eu ca a murit cineva? Fireste ca am continuat slujba, pentru ca medicii erau cu treaba lor, iar noi cu ale noastre. Eu nu am de unde sa stiu ce boli are fiecare om care intra in biserica”, a afirmat preotul Dinu.

Medicii de pe ambulanta au incercat aproximativ 30 de minute sa-l readuca la viata insa nu au reusit. Corpul neinsufletit a fost depus la capela bisericii unde barbatul a si murit.

Get Adobe Flash player

2 COMENTARII

  1. voi nu va ganditi la familia omului ? cand il filmeaza astia de la ziaru de bacau pe om pe jos…daca era vreo ruda de-a lor mai filmau ? ziaristi de 2 lei!!!

  2. tragic ce se intampla..auzi sa nu opreasca slujba..am inteles ca nu este voie sa se opreasca slujba de duminica sau ceva de genul asta.. e incredibil cum religia tampeste omenirea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.