Un barbat a fost impuscat mortal pe o strada din Municipiul Bacau

0

UPDATE 2: Comunicat Parchetul de pe langa Tribunalul Bacau

“Prin ordonanţa procurorului din 09.03.2020, s-a dispus începerea urmăririi penale, in rem, cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor, prev. de art. 188 al. 1 C.pen.

În acest sens, la data de 09.03.2020, în jurul orei 20:34, organele de poliţie au fost sesizate cu privire la faptul că în holul de la intrarea în scara B a blocului nr. 47, situat în mun. Bacău, str. Alecu Russo, se aud împuşcături.

La adresa susmenţionată a fost descoperit, ulterior, cadavrul unui bărbat, identificat în persoana numitului O.C.I., în vârstă de 21 de ani, care prezenta urme de împuşcare la nivel corporal.

În prezenta cauză se efectuează multiple activităţi investigative şi de urmărire penală, în vederea identificării autorului faptei şi a împrejurărilor comiterii acesteia.

Pentru moment, având în vedere caracterul nepublic al urmăririi penale şi pentru a nu fi afectată buna desfăşurare a anchetei, nu pot fi furnizate informaţii suplimentare.” se arata intr-un comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Bacau


UPDATE: Se pare ca tanarul impuscat este Cezar Oancea, un baiat de 21 de ani din Bacau.

Acest a fost condamnat la inchisoare, in urma cu cativa ani, pentru fraude informatice. Tanarul a fost acuzat ca a accesat ilegal sisteme informatice si a furat date bancare. Baiatul a fost eliberat in anul 2018.

Politia cauta autorul crimei.

Cezar Oancea

O crima in stil mafiot a avut loc luni, seara, pe strada Alecu Russo din Municipiul Bacau.

Un barbat a fost impuscat mortal cu mai multe focuri de arma. Intamplarea s-a petrecut la o scara de bloc de pe strada Alecu Russo.

O locatara care a auzit focurile de arma a sunat imediat la 112. La fata locului s-au deplasat lupatorii de la trupele speciale, ambulanta si politia.

Medicii de pe ambulanta au constatat decesul.

Revenim cu informatii.

foto: Desteptarea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.