Un bacauan , iubitul Oanei Zavoranu


Iubitul Oanei Zavoranu a fost acuzat in anul 2002 de infractiuni economice. Mihaita Maciuca , noul iubit al Oanei Zavoranu are 32 de ani si un trecut extrem de controversat. Brokerul de 32 de ani s-a nascut in Bacau.

In documentele oficiale Mihaita Maciuca apare ca fiind avocat dar aceasta informatie nu s-a dovedit a fi reala intrucat barbatul nu apare in nici un Barou din Bacau sau din Romania.
In schimb apar alte informatii :

 

„În judeţ nu figurează ca persoană dată de noi în urmărire. Este posibil să fi fost dată în ţară, în alt judeţ, dar numai Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) poate confirma asta”, a declarat pentru CANCAN de weekend inspector Narcisa Butnaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău. Explicaţia a venit din partea IGPR, care a precizat că Măciucă a fost dat în urmărire doar o scurtă perioadă, pentru că refuza să se prezinte în faţa anchetatorilor. „A fost acuzat în 2002 de comiterea unor infracţiuni economice, mai exact gestiune frauduloasă. A fost dat în urmărire generală pentru că se sustrăgea cercetărilor. În 2003, ordinul a fost revocat, deoarece magistraţii din Bacău au dispus neînceperea urmăririi penale”, au dezvăluit surse judiciare pentru Cancan.

Sursa : cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.