Un bacauan a fost tepuit pe internet. In colet se aflau caramizi si haine vechi

0

În urma unui acţiuni flagrante, poliţiştii au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de comiterea unor înşelăciuni.

Potrivit IPJ Cluj, poliţiştii din cadrul Serviciilor de Investigaţii Criminale şi Acţiuni Speciale au organizat, Inselaciune-1luni, 18 iulie, o acţiune pentru prinderea în flagrant delict a unui bărbat bănuit de comiterea unor fapte de înşelăciune, după ce au documentat activitatea acestuia în urma unei sesizări primite în cursul lunii iunie.

„La data de 16 iunie poliţia a fost sesizată de către un bărbat, din judeţul Bacău, cu privire la faptul că a fost victima unei înşelăciuni. Acesta a relatat organelor de poliţie cum, în urma unui anunţ postat pe un site de Inselaciune-1publicitate, cu scopul de a vinde două boxe muzicale, a fost contactat de un bărbat din judeţul Cluj, care i-ar fi propus să facă un schimb. Concret, bărbatul i-ar fi propus persoanei vătămate ca, în schimbul preţului de circa 650 de euro, să îi trimită, prin intermediul Inselaciune-2unui serviciu de curierat, un mixer audio. La primirea coletului, persoana vătămată a constatat că în interior se aflau bunuri fără valoare (haine vechi, cărămizi, ţiglă), produsul promis nefiind livrat.

În urma sesizării şi a verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana care a procedat de maniera aceasta, Inselaciune-2stabilind că este vorba despre un bărbat de 42 de ani, din Cluj-Napoca. Bărbatul a fost surprins de poliţişti în momentul în care s-a prezentat la serviciul de curierat rapid pentru a ridica un colet ce îi era adresat. La momentul depistării, acesta avea asupra sa un colet în care au fost găsite obiecte de îmbrăcăminte vechi şi alte bunuri fără valoare, colet care urma să fie trimis în judeţul Dolj, în urma unei înţelegeri similare” – informează IPJ Cluj.

Potrivit poliţiştilor, în cauză sunt indicii că bărbatul ar mai fi comis fapte cu acelaşi mod de operare, cercetările continuând pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.