Un bacauan de 35 de ani a spart mai multe apartamente din oras, furand bunuri si bani de peste 400.000 lei


Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bacău au identificat, depistat și condus la audieri un bărbat, de 35 de ani, din localitate, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat.

           Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției mun.Bacău, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău au documentat activitatea infracțională a unui bărbat de 35 de ani, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt, pe raza municipiului, în perioada decembrie 2021- mai 2022.

         Din cercetări s-a stabilit că, bărbatul ar fi pătruns fără drept, în mai multe imobile de pe raza municipiului Bacău, de unde ar fi sustras bani și bijuterii, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 400.000 de lei.

          La data de 26 mai  a .c., în baza a 3 mandate de percheziţie emise de Judecătoria Bacău, polițiștii de investigații criminale, împreună cu luptătorii pentru acțiuni speciale și,criminaliști, au acționat la imobilul bănuitului și în alte locații de interes, de unde au ridicat telefoane mobile și mijloace materiale de probă.

           Bărbatul în cauză a fost condus la sediul poliției pentru audieri, iar Judecătoria Bacău a emis pe numele acestuia, mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.
        Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul Brigăzii Operațiuni Speciale Bacău și Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.