Un băcăuan a spart mai multe mașini în Galați și Bacău

0

La data de 8 februarie 2024, în urma cooperării între polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Galați și cei din Poliția Municipiului Bacău, s-a reușit identificarea și capturarea unui bărbat în vârstă de 58 de ani, din comuna Livezi, județul Bacău, care a spart mai multe mașini.

Acesta este suspectat de săvârșirea a cinci infracțiuni de furturi din autoturisme pe teritoriul municipiului Galați, în perioada 19 ianuarie 2024 – 5 februarie 2024, precum și de două infracțiuni comise pe teritoriul municipiului Bacău, având ca moduri de operare „spargerea geamului” și „portiere neasigurate”.

În data de 9 februarie 2024, în baza unui mandat de aducere, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Galaţi l-au preluat pe bărbat de la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău şi l-au condus la sediul Poliţiei Municipiului Galaţi, în vederea continuării cercetărilor.

După probatoriul administrat în cauza penală, poliţiştii au luat măsura reţinerii bărbatului pentru 24 de ore, iar în data de 10 februarie 2024, acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, fiind dispusă măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.