Un avion ce apartine unei firme din Bacau a aterizat fortat langa Brasov

0

Un avion de mici dimensiuni a aterizat fortat joi seara pe camp intre localitatile Vladeni si Persani. Avionul apartine unei firme din Bacau, iar pilotul in varsta de 46 de ani se intorcea din Sibiu si se indrepta spre Bacau.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, comisar şef Liviu Naghi, pilotul, Mircea Tamaş, în vârstă de 46 de ani, a plecat la Sibiu cu avionul firmei la care lucra, Ropharma Bacău.

„Deocamdată, nu ştim în ce împrejurări a fost făcută aterizarea. Pilotul, care are brevet, este rănit uşor, s-a lovit cu capul de geam, dar este mai mult speriat. Urmează să verificăm, împreună cu Autoritatea Aeronautică, dacă au fost respectate anumite reguli de zbor, dacă a existat vreo defecţiune a aparatului, pentru a stabili cu exactitate care a fost cauza aterizării. O să fie audiat şi o sa fie testat, conform prevederilor legale, să vedem dacă a consumat băuturi alcoolice”, a declarat Liviu Naghi.

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, a declarat că în momentul în care echipajul ISU a ajuns la locul incidentului pilotul era în afara avionului, fiind în stare de şoc.

Acesta a adăugat că pilotul a încercat o aterizare forţată din cauza vremii, iar când a ajuns pe sol aparatul de zbor s-a răsturnat.

 

Sursa: mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.