Un avion al Blue Air care se indrepta spre Bacau a aterizat de urgenta pe Baneasa

1

Un avion de la compania Blue Air , ce venea din Italia si se indrepta spre Bacau , a aterizat de urgenta pe Aeroportul Aurel Vlaicu din Baneasa , Bucuresti.

Avionul a cerut permisiunea de aterizare pe Baneasa , reclamand probleme tehnice. Pasagerii au fost debarcaţi după manevra de aterizare.

UPDATE : Avionul companiei low cost care ar fi trebuit să aterizeze la Bacău a avut o problemă la sistemul hidraulic Şi de aceea a aterizat la BucureŞti. Potrivit Realitatea TV, pilotul aeronavei a decis să aterizeze pe aeroportul Băneasa, după ce în computerul de bord a apărut o eroare care ar fi putut să indice o problemă la sistemul hidraulic. O echipă tehnică s-a dus să verifice aeronava, iar apoi a constatat faptul că nu există niciun fel de pericol, astfel încât aeronava să îŞi continue zborul la Bacău.

Avionul a decolat spre Bacău după ce a fost nevoit să aterizeze de urgenţă pe aeroportul Aurel Vlaicu din Băneasa.

În avion se aflau 153 de pasageri. Reprezentanţii companiei aeriene au spus că piloţii au încercat să rezolve problemele şi vor reveni cu detalii despre incident.
Get Adobe Flash player

Comentarii

1 comentariu

  1. blue air cred ca mai trebuie sa verifice si avioanele. ca preturi sunt foarte ok dar cred ca trebuie sa se mai gandeasca si la conditii si siguranta pasagerilor.

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.