Un autoturism a ramas inzapezit in judetul Bacau. ISU a intervenit

0

În această seară, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Mr. CONSTANTIN ENE” al Județului Bacău a fost anunțat, prin Sistemul Național pentru Apeluri de Urgență 112, despre faptul că un autoturism a rămas înzăpezit pe DJ 207D în apropiere de localitatea Daminești. Imediat, la fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri salvatori cu o autospecială de primă intervenție și comandă din cadrul Detașamentului de Pompieri Bacău.

La sosirea pompierilor militari, aceștia au constatat că pe sectorul respectiv de drum au fost blocate patru autoturisme, în care se aflau 10 persoane. În ajutorul acestora a venit un utilaj (tractor cu lamă) care a dezăpezit drumul.

La întoarcere, pe tronsonul de drumul între localitățile Prăjești și Trăian, echipajul a găsit un microbuz gol, care a derapat și a blocat drumul.

Pompierii salvatori ajutați de un utilaj al Consiliului Local Trăian au deblocat drumul.
Același utilaj a asigurat trecerea fără probleme pe respectivul sector de drum și pentru o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Bacău, ce avea un pacient cu nevralgie intercostală.

Pompierii salvatori au asigurat trecerea ambulanței mai departe pe drum însoțind echipajul medical până la Unitatea Primiri Urgențe, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bacău. Militarii au dorit să se asigure că atât pacientul, cât și personalul medical va ajunge la destinație fără probleme.

[vps]https://www.youtube.com/watch?v=t1uVLBDRS-k&feature=youtu.be[/vps]


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.