Un antreprenor bacauan a donat materiale necesare instalarii indicatoarelor pe traseele din muntii Nemira

Antreprenorul bacauan, Mihai Fudulache, proprietarul Fermei Bogdanesti a donat materiale necesare instalarii indicatoarelor si marcajelor pe traseele muntilor Nemira :

   

„Precipitațiile abundente din ultima perioadă au afectat și livada de la ferma Bogdănești, care aparține antreprenorului Mihai Fudulache. Deși pagubele produse sunt semnificative, oneșteanul nu a uitat ce înseamnă solidaritatea. Acesta a donat către Serviciul Public Judeţean pentru Promovarea Turismului şi Coordonarea Activităţii de Salvamont mai mulți stâlpi de susținere pentru indicatoare și marcaje cu care vom amenaja traseele din munții Nemira.

Firma Da Bacco reconfirmă, astfel, misiunea și valorile pe care și le-a asumat încă de la înființare: seriozitate, onestitate, responsabilitate și implicare activă în viața comunității. Îi mulțumesc odată-n plus lui Mihai pentru gestul său şi-l asigur că amenajarea traseelor si marcarea lor vor conduce la cresterea sigurantei amatorilor de drumetii montane din judetul Bacău.” a declarat vicepresedintele CJ Bacau, Gelu Panfil

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here