Un an de Aeroitalia pe Aeroportul din Bacau. Compania anunta cresterea numarului de zboruri, datorita cererii crescute

0

Astăzi, 31 mai, Aeroportul Internațional „George Enescu” Bacău a găzduit o conferință de presă cu ocazia aniversării unui an de operare a companiei aeriene Aeroitalia, avându-i ca invitați pe reprezentanții companiei, Gaetano Intrieri, CEO și Krassimir Tanev, CCO. De asemenea, a fost prezent și dl. Valentin Ivancea, președinte al Consiliului Județean Bacău.

Consiliul Judetean Bacau si Aeroportul Bacau au realizat proiectul Re-CONNECT – prin care s-a reusit facilitarea conectivitatii si dezvoltarii retelei de destinatii pentru pasagerii din Bacau si judetele vecine. In perioada 2023-2024, Aeroitalia a reusit sa depaseasca pragul de 50.000 de calatori transportati din/spre Aeroportul din Bacau.

Aeroitalia, al doilea cel mai mare operator aerian în anul 2023 prezent în Bacău a sărbătorit împlinirea unui an de la lansarea primului serviciu direct între Roma și Bacău și a anunțat creșterea semnificativă a capacitații – triplând operațiunile Aeroitaliei începând cu luna iulie a acestui an. În urma cererii crescute pentru serviciile oferite de Aeroitalia, începând cu 1 iulie 2024, compania a decis consolidarea rețelei prin 17 frecvente săptămânale între Romania si Italia, conectând Bacău cu Roma și Milano-Bergamo și alte 6 destinații via Roma si Milano:

Zboruri directe din / spre Bacău:
Roma – Zilnic
Milano-Bergamo – 6 x pe saptamana
Conexiuni cu o oprire:
Palermo – Zilnic
Olbia – Zilnic
Alghero – Zilnic
Catania – 6 x pe saptamana
Perugia – 5 x pe saptamana
Comiso – 4 x pe saptamana

Pentru a sărbători aceasta realizare pentru Aeroitalia și Aeroportul International “George Enescu”Bacău – Aeroitalia oferă pasagerilor săi o promoție , valabilă doar astăzi (31 mai 2024) – un zbor gratuit pentru însoțitor. Promoția se aplică întregii rețele de zbor cu operare din Bacău, pentru calatorii în luna iunie – “Cumperi un bilet, primești unul gratuit”.

Gaetano Intrieri – CEO Aeroitalia, declară – În decursul acestui prim an, am crescut frecventa pe ruta Roma-Bacău-Roma de la 3 zboruri pe săptămâna la zboruri zilnice, iar pe ruta Bergamo-Bacău-Bergamo, de la 3 la 6 zboruri începând cu luna iulie 2024. Reconfirmam angajamentul nostru de a servi regiunea cu seriozitate și punctualitate și de a căuta în permanență oportunități de îmbunătățireși creștere. Multumim prentru sustinerea continua si pentru succesul imens al acestui prim an pe Aeroportul International „George Enescu” Bacau. Aeroitalia este pregatita sa zboare catre noi obiective impreuna cu voi.

Un alt rezultat al acestei colaborări îl reprezintă creșterea frecventei destinației Roma, care este deservita zilnic și introducerea destinației Bergamo, odată cu debutul programului de vara, operată de luni până sâmbătă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.