Un alpinist utilitar a jefuit un turist cazat la un hotel din centrul Bacaului


Un alpinist din Sibiu s-a urcat pana la etajul doi al Hotelului Decebal din Bacau si a furat bunurile unui cetatean , in timp ce acesta se afla in incapere.

La inceputul lunii septembrie , un cetatean de 44 de ani din Iasi a reclamat faptul ca in dimineata zilei de 2.09.2011 la ora 05:30 , in timp ce se afla in camera la Hotel Decebal din bacau , a vazut un tanar care mergea in 4 labe prin camera si care i-a furat 2 telefoane mobile.

In dimineața zilei de 02.09.2011, în jurul orelor 05.30, partea vătămată s-a trezit, a deschis uşa balconului şi televizorul apoi s-a aşezat din nou în pat cu spatele spre balcon. După câteva minute a auzit un zgomot iar când s-a întors a observat un individ îmbrăcat în negru lângă pat, sustrăgându-i cele două telefoane mobile. După ce a luat telefoanele mobile de pe noptieră suspectul a fugit pe balcon a trecut în balconul camerei alăturate şi apoi a coborât pe terasa hotelului.

In urma cercetarilor politistii au stabilit ca infractorul este S Victor de 27 de ani din Sibiu. Hotul a recunoscut ca in data de 1.09.2011 a fost in Bacau la prietena sa , dupa care pe timpul noptii s-a deplasat in zona unui hotel din Bacau , si fiind operator alpinist de profesie , s-a urcat pana la etajul 2 al Hotelului Decebal de unde a furat cele 2 telefoane mobile.

S. Victor a fost reţinut pe baza de ordonanţă pentru de 24 ore și va fi prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

Activitățile de investigare s-au desfășurat cu sprijinul Serviciului Român de Informații – Direcția Județeană de Informații Bacau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.