Umbrarescu conduce topul constructorilor de autostrazi din Romania, dupa progresul din luna februarie

0

Constructorul bacauan Umbrarescu domina topul antreprenorilor ce realizeaza autostrazi, in luna februarie. Cele mai mare progrese au fost realizate pe Autostrada Moldovei A7 – acolo unde UMB lucreaza de la Buzau pana la Pascani. UMB este urmat de Pizzarotti si turcii de la Alarko, cu lucrari pe A7 si A0.

Potrivit economica.net, UMB revine pe primul loc în topul constructorilor de autostrăzi, cu un progres de 8 puncte procentuale pe lotul 2 Domnești Târg – Răcăciuni al A7 Focșani – Bacău în luna februarie, potrivit celor mai recente date publicate pe harta interactivă a CESTRIN. Lotul – vedetă în cadrul vizitei oficialilor români de săptămâna trecută, în lungime de aproape 39 de kilometri, este programat pentru deschidere parțială chiar din 2024, respectiv pe porțiunea ce ocolește orașul Adjud, potrivit estimărilor ministrului Transporturilor Sorin Grindeanu. UMB a mai avansat cu câte 2 puncte procentuale și pe loturile A7 Vadu Pașii – Rm Sărat și A7 Răcăciuni – Bacău.

De asemenea, UMB a raportat un progres de 3 puncte procentuale la „cocoașa de la Focșani”. Astfel, lotul 4 Mândrești Munteni – Focșani a ajuns la un grad de execuție de 32% luna trecută. Și acest lot din A7 este programat pentru deschidere în 2024.

A doua poziție este ocupată de asocierea Pizzarotti – Retter care a înregistrat un avans de circa 7 puncte procentuale pe lotul 1 Dumbrava – Mizil din A7 Ploiești – Buzău. Asocierea condusă de constructorii italieni a trecut de pragul de 50% cu lucrările pe acest lot de 21 de kilometri, estimat de asemenea să fie dat în trafic în 2024.

Pe podium se mai află constructorul turc Alsim Alarko, ce a raportat un progres de 4,41 puncte procentuale pe lotul 1 al A0 Sud. Lucrările pe acest lot, ce urmează să fie deschis parțial în aprilie, au ajuns la aproape 89%.

Sursa: economica.net


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.