Umbrarescu poate incepe lucrarile la A7 Buzau – Focsani. Licitatia nu a fost contestata


Directorul CNAIR, Cristian Pistol, a anuntat ca Umbrarescu poate incepe lucrarile pe cei 15.54 km din Autostrada Moldova ( A7 ). Pentru cele doua licitatii – tronsoanele 1 si 4 din A7 Buzau Focsani castigate de UMB – nu a fost depusa nici o licitatie, astfel ca Umbrarescu este castigator.

În aceste condiții, imediat ce constructorul român (Asocierea SA&PE CONSTRUCT SRL – SPEDITION UMB SRL – TEHNOSTRADE SRL) va aduce toate documentele, putem să semnăm contractele de execuție lucrări pentru cele două tronsoane”, a mai spus Cristian Pistol

Tronsonul 1 (Buzău – Vadu Pașii) are o lungime de 4,6 km, iar contractul a fost atribuit la o valoare de 689,28 milioane de lei (fără TVA).

Tronsonul 4 (Mândrești Munteni – Focșani Nord) are cu o lungime de 10,94 km, iar contractul a fost atribuit la o valoare de 763,72 milioane de lei (fără TVA).

După semnarea contractelor, constructorul are la dispoziție 20 de luni pentru finalizarea lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor este de 10 ani.

Pe 4 august, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat câștigătorii contractelor pentru loturile 1 și 4 din Autostrada Buzău – Focșani(A7). Este vorba despre firmele din grupul UMB. Acestea ar fi primele contracte de pe Autostrada Moldovei, finanțate prin PNRR, câștigate de constructorul român Dorinel Umbrărescu.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.