Umbrarescu, pe primul loc in clasamentul constructorilor de autostrazi din Romania

Dorinel Umbrarescu este din nou pe primul loc in topul constructorilor de autostrazi din Romania. Acesta a facut ultima raportare la lucrarile de pe tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova – Pitești. Podiumul pe luna octombrie este completat de austriecii de la Strabag și de turcii de la Nurol, cu lucrări la Autostrada Transilvania (A3).

   

Grupul UMB a raportat un prim avans de 10 puncte procentuale pe tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova – Pitești, cunoscut ca „Autostrada Ford”, potrivit datelor de pe Harta interactivă a proiectelor de infrastructură, actualizate de Centrul de Studii Tehnice Rutiere și Informatică (CESTRIN).

În clasament urmează constructorul Strabag, cu un progres de 5,5 puncte procentuale pe lotul Tg Mureș – Ungheni din Autostrada Transilvania (A3). Gradul de execuție pe acest tronson a ajuns astfel la 85%.

Poziția a treia este ocupată de un nou-intrat în clasament, respectiv constructorul din Turcia care execută lucrări pe lotul Nușfalău – Suplacu de Barcău. Nurol a realizat peste 4% din lucrările aferente acestui lot din A3.

Sursa: economica.net

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here