Umbrarescu, pe primul in loc in topul constructorilor de autostrazi cu cele mai mari progrese in luna ianuarie

0

Umbrarescu conduce in topul constructorilor, dupa progresul lucrarilor la autostrazi, in luna ianuarie din 2023. Firmele controlate de cel mai puternic constructor roman – Dorinel Umbrarescu – conduc clasamentul, datorita lucrarilor la Autostrada Bucurestiului A0. Dupa UMB, urmeaza turcii de la Nurol – cu lucrarile de la Autostrada Transilvania A3 – scrie economica.net

Umbrarescu a reusit sa faca progrese semnificative la inceputul anului 2023 pe santierele pe care le are in lucru. Avansul cel mai mare l-a reusit pe Autostrada de Centura Bucuresti Nord – A0 – 13 puncte procentuale. Acest lot ar putea fi dat in folosinta chiar in 2023, inainte de termenul contractual – potrivit unor estimari neoficiale.

Mai departe, tot grupul UMB a înregistrat un avans de 2,04 puncte procentuale pe lotul Nădășelu – Zimbor din Autostrada Transilvania (A3). Lucrările la cei circa 30 de kilometri sunt realizate în proporție de aproape 50%, dar au ca termen nou de finalizare anul 2025, conform graficului de lucrări actualizat la finele anului trecut.

Podiumul este completat de Nurol, cu un progres de 2 puncte procentuale raportat pe lotul Nușfalău – Suplacu de Barcău din Autostrada Transilvania (A3). Constructorul din Turcia a executat 68% din lucrările aferente celor 13,55 de kilometri de autostradă, primii care ar putea fi dați în trafic anul acesta.

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.