Umbrarescu, locul 1 in topul constructorilor de autostrazi la banii incasati in 2020

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Omul de afaceri bacauan, Dorinel Umbrarescu, conduce detasat topul constructorilor de autostrazi si drumuri din Romania, in functie de banii incasati de la inceputul anului. Firmele sale au facturat 500 milioane lei, cat urmatorii 9 constructori la un loc.

Dorinel Umbrărescu conduce detașat topul constructorilor de autostrăzi și drumuri din România, în funcție de banii încasați de la începutul anului. Firmele sale au facturat lucrări de 500 de milioane de lei, cât următorii nouă constructori la un loc.

Constructorii de șosele au facturat de la începutul anului lucrări în valoare totală de circa 1,52 miliarde de lei, potrivit datelor din Registrul Operațiunilor Generatoare de Obligații de Plată (ROGOP) al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), centralizate și de membri ai forumului Asociației Pro Infrastructură (API).

„Din vreo 1,5 miliarde de lei facturate de către constructori la CNAIR anul acesta pe proiecte (nu claim-uri), principalii clienți stau în felul următor:

1. UMB 500 de milioane

2. Astaldi 157 de milioane

3. Porr 65 de milioane

4. Tirrena Scavi 60 de milioane

5. Trameco 50 de milioane

6. Alsim Alarko 43 de milioane

7. Aktor 42 de milioane

8. Pizzarotti 36 de milioane

9. Alpsenside 28 de milioane

10. Itinera 27 de milioane”

, spune Horațiu Cosma, membru al forumului Asociației Pro Infrastructură (API) și realizator al topului.

Sursa: economica.net

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here