Umbrarescu, in topul constructorilor cu cele mai mari progrese pe autostrazi in august

0

În cursul lunii august, ierarhia constructorilor de autostrăzi a fost condusa către compania Strabag, care a dominat acest clasament datorită lucrărilor desfășurate pe tronsonul A3 Chețani – Câmpia Turzii. Podiumul a fost completat de firmele UMB, implicată în proiectul Autostrada Transilvania (A3), și de austriecii de la Porr, care au revenit cu succes în top datorită lucrărilor efectuate pe secțiunea 4 a Autostrăzii Sibiu – Pitești (A1).

Strabag a reușit să se mențină în fruntea clasamentului pentru a doua lună consecutivă, după un salt remarcabil de 17 puncte procentuale obținut pe tronsonul Chețani – Câmpia Turzii al Autostrăzii Transilvania (A3). Compania cu capital austriac a depus eforturi considerabile pentru a finaliza lucrările pe acest contract, colaborând strâns cu firma Geiger. La finalul lunii august, gradul de execuție al proiectului a atins impresionanta cifră de 60%.

Locul secund în clasament a fost ocupat de grupul UMB, care și-a intensificat ritmul de lucru pe Autostrada Transilvania (A3) în această perioadă. Cu toate că a avut numeroase șantiere în derulare, companiile din imperiul condus de Dorinel Umbrărescu au reușit să-și păstreze poziția pe podium, înregistrând un avans de peste 9 puncte procentuale pe secțiunea Nădășelu – Zimbor, care a atins un stadiu fizic de aproape 68% în luna august.

Sursa: economica.net


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.