Umbrarescu domina topul constructorilor de autostrazi, in functie de progres

Potrivit Economica, constructorul bacauan Dorinel Umbrarescu domina topul constructorilor de autostrazi din Romania, dupa progresul pe santier din luna martie. Firmele grupului UMB au trecut de 70% grad de executie pe tronsonul 2 al drumului expres Craiova – Pitesti. Progrese mari au raportat și austriecii de la Porr pe lotul lor din Autostrada Sibiu – Pitești, ei fiind urmați de turcii de la Alsim Alarko, cu lucrările de pe lotul 2 din Autostrada de Centură București Sud (A0 Sud).

UMB raporteaza progrese de peste 6% pe lotul 2 din tronsonul Craiova – Pitesti. Și pe lotul 1 al aceluiași tronson, firmele lui Umbrărescu au avut un avans de 2,79 puncte procentuale, până la un stadiu al lucrărilor de 70,92%.

Compania Nationala de Drumuri – CNAIR a prezentat imagini de pe santier, acolo unde UMB a mobilizat exemplar peste 1400 de muncitori si 700 de utilaje.

“Pentru montarea grinzilor este folosită o automacara de tipul Liebherr de 750 de tone. Grinzile montate au o lungime de 30 de metri, având o greutate de 55 de tone și sunt produse în fabrica de grinzi a antreprenorului”, spun reprezentanții CNAIR.

Sursa: economica.net

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here