FOTO: Umbrarescu construieste un complex comercial si un ansamblu de locuinte in locul fabricii Pobac


Societatea Tehnostrade, detinuta de omul de afaceri Dorinel Umbrarescu, va construi in locul fabricii Pobac din Bulevardul Unirii nr.77 un complex multifunctional-comercial si un ansamblu rezidential de locuinte.

Model

Suprafata pe care se va face intregul proiect este de 32.000 de metri patrati. Constructia va avea 2S+P+14, cu o inaltime de 51.50 metri.Vor fi 700 de apartamente ( zona mixta de locuinte colective – institutii publice, comert,etc ).

Se vor construi doua parcari supraetajate: una se va afla in interior iar una in exterior, avand in total 2050 de locuri de parcare.

ModelModelCentrul comercial se va afla la nivelele inferioare ale complexului si va avea in componenta mai multe tipuri de functiuni :  spatii comerciale (magazine), cafenele, cofetarii, fast-food, restaurante, spatii pentru cultura: expozitii, arta, proiectii filme, teatru, spatii pentru birouri, servicii, centru sparelaxare, spatii destinate copiilor (cluburi pentru copii), etc.

Model Model

IMAX in Bacau

Dupa cum se vede in imagini, complexul comercial va dispune si de un IMAX. IMAX (acronim pentru Image MAXimum) este un format de film și un set de standarde de proiecție cinematografică creată de compania canadiană IMAX Corporation. IMAX are capacitatea de a înregistra și reda imagini mult mai mari ca rezoluție față de sistemele convenționale de film.

Model

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

4 comentarii

 1. E usor sa stai deoparte, sa nu faci absolut nimic, dar sa critici pe cineva cu initiativa…
  In jurul nostru, multi construiesc. Bine sau rau, frumos sau urat…
  Piata imobiliara isi spune cuvantul.
  A construit ” Floarea de Colt ” pe Razboieni. La preturi, pe care bacauanii le credeau astronomice.
  S-a vandut TOT !
  Este comparator pentru fiecare produs.
  Oricand. Oriunde…!

 2. Moldova, ?n general, are nevoie de activit??i de produc?ie care genereaz? valoare, comer?ul de la noi nu e altceva dec?t mutatul banilor dintr-un buzunar ?n altul, ?i asta intre cei care mai au.

 3. Daca se construeste nu e bine ptr.ca la mijloc ar fi niscavai interese murdare, daca nu se construeste iar nu e bine pe motiv ca nu se misca nimic in tara asta. Romani vesnic nemultumiti si suspiciosi.

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.