Umbrarescu ar vrea sa construiasca si mai departe Autostrada A7, de la Pascani la Siret

1

Umbrarescu, cel mai mare constructor din România, va participa la licitațiile pentru continuarea Autostrăzii Moldovei A7 de la Pașcani la Suceava și Siret, precum și la alte proiecte din regiunea Moldovei, au anunțat Irinel Bucur, președintele „Asociației Hai că Se Poate”, și fostul director general al CNIR, Cătălin Urtoi, potrivit economedia.ro. Informatiile sunt neoficiale si nu au fost confirmate de constructor.

Vineri, 17 mai, a avut loc ședința de progres a CNIAR (Compania de Drumuri), iar premierul Ciolacu, împreună cu mai mulți membri ai Guvernului, au fost la Iași pentru o vizită de lucru pe primul șantier de autostradă din județul Iași. De asemenea, directorul DRDP Iași (și consilier municipal PSD), Ovidiu Laicu, a făcut un anunț oarecum surprinzător privind stadiul lotului 3 al secțiunii Bacău-Pașcani, indicând un procent de execuție de 24%, înaintea graficului estimat de 19%.

Irinel Bucur a declarat ca Umbrarescu ar dori sa participe la licitatia pentru cotinuarea A7 de la Pascani la Siret:

,,Pentru Autostrada Moldovei, A 7 Ploiești-Pașcani, CNAIR nu a mai actualizat datele de la finalul lunii martie (harta CESTRIN) și nu putem prezenta un progres actualizat. cert este că, toți constructorii își mențin termenele programate pentru acest an, ba mai mult, UMB va da două loturi în plus între Buzău și Focșani (loturile 2 și 3 de 67 km.) și încearcă încă o bucată din loturile dintre Focșani și Bacău (zona Adjud). Mobilizarea a crescut și la nord de Focșani până la Pașcani.

Vineri am avut discuții și cu UMB și da, vor participa și la următoarele licitații privind construirea infrastructurii în Moldova având peste  6500 de angajați care au nevoie de continuitatea lucrărilor” -Irinel Bucur.

Umbrarescu a declarat in luna martie ca in acest an va incerca sa finalizeze intreg tronsonul Buzau – Focsani, inainte de termen.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.