Umbrarescu a reluat activitatea pe santierul Centurii Bacaului. Se lucreaza pe sectorul de autostrada

Asociatia Pro Infrastructura   a publicat luni, 27 ianuarie, mai multe fotografii de pe santierul Centurii Bacaului. Datorita vremii prielnice, Umbrarescu a reluat activitatea si conform API, se lucreaza in jumatatea sudica a centurii, pe sectorul de autostrada.

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

„Activitățile principale: depozite de balast pentru viitoare terasamente, activități de taluzare pe sectorul cu asfalt, rigole, parapete protecție, coloane forate și suduri tablier metalic la viaductul peste canalul Bistrița, demolarea unor construcții și realizarea armăturii în baza de produs grinzi de lângă podul mare peste Bistrița.

Desigur, avem și probleme birocratice nesoluționate: situri arheologice, rețele de medie și înaltă tensiune ce trebuie relocate. Aceste blocaje, dar și volumul mare de lucrări rămase pe întreg traseul, ne face să fim foarte sceptici cu privire la o eventuală finalizare în 2020, chiar dacă antreprenorul este mobilizat exemplar.” au transmis reprezentantii celui mai important ONG in domeniul transporturilor, Asociatia Pro Infrastructura

Investiția de aproximativ 670 de milioane de lei fără TVA a început în teren în martie 2019. Sunt aproape 31 de kilometri în total, din care 16,3 km de autostradă (A7) și 14,5 km de drum național. Durată execuție: 30 de luni.

 

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here