Umbrarescu a cumparat fabrica din Otelu Rosu si va produce fier pentru autostrazile din Romania

2

Familia Umbrărescu, proprietara grupului de companii UMB, cu un volum de afaceri ce depășește 1 miliard de euro, va produce în următorii ani fier beton necesar pentru lucrările contractate la combinatul din Oțelu Roșu. Preluarea combinatului de către omul de afaceri băcăuan Dorinel Umbrărescu a stârnit scepticism printre mulți. Chiar și acum, când situația pare clară, au apărut voci care speculează despre posibila demolare a ceea ce mai rămăsese din combinat și vânzarea materialelor la fier vechi.

Primarul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu, a înlăturat însă toate aceste speculații :

Nu pot să condamn pe nimeni care nu crede pentru că nici eu n-am mai crezut. Am sperat, dar n-am mai crezut că e posibil așa ceva. Nu am ieșit public până nu am văzut banii în cont. Am fost de față, la Oțelu Roșu, când Alexandru, băiatul cel mare al domnului Umbrărescu, a semnat la Finanțe procesul-verbal și a ridicat toate dosarele de active pe care le mai are combinatul. Un morman de fiare vechi valorează 30 de milioane de euro? Din ce a mai rămas acolo, din mormanul de fiare vechi, nu știu dacă poți scoate 1milion de euro. Cine ar da 12 milioane de euro ca să vândă tot ce e acolo și să ia 1 milion? Să piardă 12! Acel articol care vorbea despre tăierea combinatului și vânzarea lui la fier vechi urmărea să mai șteargă din posibila imagine bună a primarului Luca Mălăiescu, a prefectului de Caraș-Severin, Ioan Dragomir, și, implicit, a lui Silviu Hurduzeu, cei care ne-am implicat ca această tranzacție să de facă.”, a comentat Mălăiescu.

De combinat se va ocupa Alexandru, fiul omului de afaceri Dorinel Umbrarescu. Potrivit informatiilor furnizate de site-ul expressdebanat.ro, UMB vrea sa ajunga rapid la 700 de angajati in fabrica, pentru a produce fier beton necesar autostrazilor din Romania.

Sursa: expressdebanat.ro


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

2 comentarii

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.