Ultimele zile de vreme rece. Urmeaza o saptamana cu temperaturi normale pentru aceasta perioada


Conform Administratiei de Meteorologie, in saptamana 21 – 28 martie, valorire termice se vor situa in jurul celor specifice pentru aceasta perioada, in toate regiunile din Romania. Astfel, temperaturile vor ajunge chiar si pana la 17 grade Celsius, ziua, in Moldova, iar noaptea vor ramane in jurul valorii de 0 grade.

În săptămâna 28 martie– 04 aprilie, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate în regiunile estice. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor deficitară în regiunile sudice și la munte, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

În săptămâna 04– 11 aprilie, temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sud-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Incepand cu 11 aprilie, vremea se va incalzi. În săptămâna 11– 18 aprilie, mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a țării.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentIn ultimele 24 de ore, pompierii bacauani au intervenit la 7 incendii de vegetație uscată
Articolul urmatorCazinoul din Slanic Moldova a fost scos, din nou, la vanzare. Cu cat se vinde proprietatea

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.