Ultima saptamana de inscrieri pentru testarea gratuită de cancer de col uterin în cadrul programului ONCOPREV


Persoanele interesate se pot inscrie pana la finalul acestei saptamani pentru testarea gratuită de cancer de col uterin în cadrul programului ONCOPREV. Unitatea de screening mobil va ajunge pe 4 și pe 5 aprilie, cu posibilitatea de prelungire și pe 6 aprilie, în Piața Tricolorului Bacău, în intervalul orar 09 – 14.

Screeningul pentru cancerul de col uterin reprezintă testarea periodică la un interval de 5 ani, a tuturor femeilor cu vârsta între 25-64 ani. Înscrierile se fac prin intermediul Direcției de Asistență Socială, la numărul de telefon: 0234-533-530, prin email la adresa: clubulpensionarilor@dasbacau.ro sau prin adresare la medicul de familie.

Se pot înscrie toate persoanele cu sau fără asigurare medicală, respectând criteriul de vârstă și desigur fără să fi avut un diagnostic anterior confirmat, inclusiv în zilele de testare. Pentru desfășurarea în condiții optime, ordinea testării va ține cont de înregistrarea prealabilă în cadrul apelului lansat de către Primăria Bacău.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentConsiliul Judetean Bacau l-a premiat pe Luca Vartolomei, pentru performante deosebite obtinute la Olimpiada Internationala de Matematica
Articolul urmatorIn doar o saptamana, politistii bacauani au dat peste 700 de amenzi si au retinut 149 de permise de conducere

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.