Un „celebru” cardist din Bacau, arestat de politistii bacauani pentru talharie si furt calificat

0

UPDATE: Potrivit unor informatii, barbatul in cauza este un celebru infractor din Bacau. R. C. a facut inchisoare de mai multe ori pentru diverse fraude cu carduri.


Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău-Poliția mun.Bacău-Biroul de Investigații Criminale au documentat activitatea infracțională a unui bărbat de 39 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de tentativă la tâlhărie calificată și furt calificat.. Acesta a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și introdus în Arestul I.P.J.Bacău. Ulterior, judecatorii au decis sa-l trimita dupa gratii pentru 30 de zile.

La data de 17 ianuarie a.c, o tânără de 23 de ani, din Bacău a sesizat polițiștii cu privire la faptul că, în seara aceleași zile, în jurul orei 22.00, o persoană necunoscută i-ar fi sustras un telefon mobil în timp ce se afla în zona unui hotel din localitate. Ulterior, în incinta hotelui, ar fi încercat să îi sustragă poșeta, exercitând violențe asupra ei.

        Polițiștii au desfășurat activități investigativ-operative în urma cărora au identificat un bărbat de 39 de ani, din municipiul Bacău, bănuit de comiterea faptelor.

        La data de 24 februarie a.c., ca urmare a probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J.Bacău.

Comunicat de presa IPJ Bacau

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.