Ultima ora! Thermoenergy anunta ca opreste energia termica pentru mai multe asociatii cu datorii din Municipiul Bacau


Thermoenergy a transmis un comunicat de presa, prin care anunta sistarea energiei termice, din 15 iunie 2022, pentru mai multe asociatii cu datorii din Municipiul Bacau:

Avand in vedere ca societatea noastra a parcurs etapele procedurale de notificare a celor aflati in aceasta situatie, cu privire la consecintele pe care le vor suporta ca urmare a neplatii debitelor restante, va informam ca, in data de 15.06.2022, Thermoenergy Group S.A. Bacau va sista furnizarea serviciului de alimentare cu energie termica utilizatorilor prezentati in Anexa, iar reluarea furnizarii serviciului se va face doar la solicitarea scrisa a asociatiilor, dupa plata debitelor sau esalonarea aprobata.

ln sustinerea celor anterior prezentate, subliniem faptul ca neachitarea debitelor de catre utilizator a condus la imposibilitatea onorarii obligatiilor Thermoenergy Group S.A. Bacau fata de furnizorii sai de combustibili, in special catre furnizorii de gaz si energie electrica.

Neplata facturilor de catre utilizatorii serviciului, genereaza pentru orice operator de servicii de utilitate publica, grave dezechilibre financiare, cu impact direct pe calitatea si continuitatea serviciilor prestate.” a transmis conducerea Thermoenergy


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentOrdinea de zi suplimentară a ședinței ordinare a Consiliului Județean Bacău din data de 27 mai 2022
Articolul urmatorPrefectul Bogdanel si seful DRDP Iasi se mobilizeaza pentru a instala separatoare de benzi pe E85, in judetul Bacau

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.