Ultima oră! O nouă avarie la apă, pe conducta de aducțiune

18

Update: În data de 18.09.2023, în jurul orei 13:00, s-a identificat o avarie pe conducta de transport a apei brute din Valea Uzului către Bacău, în zona localității Margineni.

Echipele SC CRAB SA se afla la acest moment la locul avariei în vederea începerii lucrărilor de remediere a acesteia.

Vom reveni cu informații suplimentare imediat ce vom obține mai multe amănunte din teren.

––

Municipiul Bacău va rămane fără apă din nou, din cauza unei avarii produse pe conducta de aducțiune de la Valea Uzului. Avaria s-ar fi produs tot în zona Mărgineni, însă CRAB Bacău nu a furnizat informații până la aceasta oră.

sursă video: Tele 1 Bacau

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

18 comentarii

 1. Pana nu ne vom strange intr-un ONG, sa aduma fonduri, sa luam cei mai buni avocati si sa dam in judecata toate lichelele de consilieri locali, primar, fost primar, viceprimari, ne meritam soarta. Persoanele fizice care isi bat joc de noi pe banii nostri, nu institutiile.

  • In istoria recenta a republicii noastre mai exista un precedent numit Cacana ! Cred ca e de prisos sa mai aducem aminte onoratului auditoriu si stimabililor nostri concetateni ca administratia noastra pute !!!!!

 2. Unde este primarul Bacăului? Ce soluții propune ? Conducerea CRAB se dovedește a fi ineficienta. Rușine primarului Viziteu și întregii conducerii alături de secretarul general Ovidiu Popovici. RUSINE vouă.

 3. Unde este primarul Bacăului? Ce soluții propune ? Conducerea CRAB se dovedește a fi ineficienta. Rușine primarului Vizitei și întregii conducerii alături de secretarul general Ovidiu Popovici. RUSINE vouă.

 4. Folosiți rezerva de apa și dați apa cu program.
  Marea majoritate erau la serviciu și nu au putut sa își facă rezerve.
  Este absolut necesar sa fim respectati nu doar sa ne achitam facturile!

 5. Rușine. Când vom avea apă permanentă, presiune la robinete și când nu vom mai fi mințiți? Mereu se face treabă de mântuială , noi suferim iar pe primar îl doare in fund de oraș și de oameni. Cel mai indolent, mincinos primar care l-a avut orașul.Sa îi fie rușine.Suntem tot în evul mediu și ne mai întrebăm de ce sunt atâția bolnavi!

 6. Lu’ nenea primaru’ ii trebuiesc piste pentru biciclete si orasu’ lu peste prajit ramane fara apa odata la 3 saptamani!
  Este o zicala din vechime a poporului roman-Fa-ti iarna car si vara sanie!
  Tradusa dupa intelesul lui nea primarul de la Bacau-Primarul gospodar sapa trotuare iarna pentru piste de biciclete iar vara trimite oamenii din oras sa se spele in Siret!
  Succes la alegerile viitoare domnule primar- inca sunt suficienti prosti in Bacau care sa te voteze din nou!

  • Am trăit în Italia 10 ani, nici măcar o singură dată nu s-a întâmplat să ni se întrerupă apa.. M-am întors în România de 17 ani, și nici nu mai țin minte de câte ori ne-a fost întreruptă apa.. cred că pot vorbi pentru toți Băcăuanii când spun că pur și simplu ne-am săturat!

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.