Ultima ora! Explozie urmată de un incendiu în Onești

0

Update 2: A fost convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență în vederea identificării spațiilor de cazare pentru proprietarii locuințelor afectate.

Până la această oră (20:15), nu au fost persoane care să solicite cazare. Echipajele furnizorului de gaz și energie electrică efectuează în continuare verificări, în vederea reluării alimentării.
Update 1: Incendiul a fost lichidat. Au mai fost evaluați medical 3 minori, cu vârste de 6, 8 și 12 ani. Aceștia au fost transportați la spital, conștienți, unul dintre ei cu ușoară intoxicație cu fum, iar ceilalți 2 cu atac de panică.

——————-

Update: Incendiul se manifestă mocnit într-un apartament la parter, iar o persoană de sex masculin a fost evacuată, având arsuri pe 90-95% din suprafața corpului.

——————-

În urmă cu câteva momente, Garda de Intervenție a Detașamentului de Pompieri Onești a fost solicitată să intervină în municipiul Onești, în urma unui apel primit pe SNUAU 112 care anunța faptul că, la nivelul unui apartament dintr-un bloc de locuințe de tipul P+4 s-a produs o explozie, aceasta fiind urmată de un incendiu.

La locul indicat s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară și o ambulanță SAJ.

INTERVENȚIA ESTE ÎN DINAMICĂ


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.