Tudorita Lungu, presedinte PDL Bacau: „Asa cum au carat pensionarii la vot, USL sa-i duca sa-si ridice pensiile”

1

Atac dur al conducerii PDL Bacau la adresa USL, dupa ce la mijlocul acestei saptamani – pe fondul unui protest extins al lucratorilor postali din mai multe judete –  sute de mii de pensionari nu si-au ridicat, la timp, pensiile. Blamand Executivul, precum si incapacitatea actualilor guvernanti de a clarifica situatia Postei Romane, Tudorita Lungu – liderul PDL Bacau – a declarat, intr-o conferinta de presa, ca USL ar putea recurge la o solutie de compromis in vederea solutionarii problemei pensiilor. Lungu a afirmat ca USL ar trebui sa-i transporte pe pensionari, la oficiile postale, cu masinile de partid, cu care la alegerile din 2012 i-au „carat”, pe aceeasi pensionari, la urne obtinandu-le votul.

„In campanie au mintit puternic electoratul ca vor majora pensiile si ca ele vor fi platite la timp. Cand noi am fost la guvernare nu s-a intamplat ca pensiile sa nu fie platite la timp. Liderii USL, Guvernul, nu s-au organizat cum trebuie pentru a preintampina problemele aparute. Daca nu exista lucratori postali, pensionarii sa fie dusi la oficiile postale, sa-si ridice pensiile, cu aceleasi masini cu care USL i-a transportat la urne in 2012”, a declarat Lungu. Ea a acuzat ipocrizia USL, care a plans pe umerii pensionarilor, iar acum ameninta lucratorii de posta cu trecerea pensiilor pe card, fapt ce ar duce la concedieri masive in cadrul Postei Romane.

Proaspat revenit in partid, pe post de prim-vicepresedinte, conferentiarul universitar Andrei Paraschivescu a facut o radiografie a prabusirii economice a judetului Bacau, trecand in revista zecile de falimente inregistrate dupa Revolutie. Paraschivescu a aratat ca tot mai probabila inchidere a Amurco ar intregi acest tablou sumbru. „Am avut ocazia sa predau la Timisoara, Brasov si Iasi, in cadrul unui proiect. Mergeti acolo sa vedeti orase cu adevarat europene. Am zburat recent la Timisoara. Am stat o ora si jumatate in aeroportul din Bacau, iar zborul a durat 40 de minute. Cum doriti sa atragem investitori in Bacau, cand stai aproape 2 ore in aeroport?”, a comentat Paraschivescu.

Tudorita Lungu a declarat ca la mijlocul saptamanii, Biroul Permanent Judetean al PDL va fi convocat, prilej cu care organizatia va proceda la o serie de „epurari”, urmand a fi clarificata situatia mai multor membri care s-au remarcat, in 2012, prin aranjamentele de culise orchestrate cu USL. Situatia fostului prefect, Constantin Scripat, va fi clarificata tot in cadrul sedintei amintite, Lungu lasand de inteles ca ar fi tentata sa puna in opera o mai veche decizie a conducerii municipalei PDL, care a votat excluderea din partid a lui Scripat. Lungu a mai spus ca PDL poate sa critice cu seninatate situatia de izolare politica in care se afla Bacaul, intrucat la nivel judetean nu s-a aflat niciodata la putere. Folosind un limbaj aluziv, liderul PDL Bacau a declarat ca organizatia ar fi fost in ultimii ani victima unor negocieri subterane ce au avut ca scop tinerea la distanta a PDL de perspectiva preluarii puterii in judetul Bacau.

1 COMENTARIU

  1. Daca asi fi sigura ca acest mesaj v/a fi citit vreodata atat de cei din P.D.L. cat si din P.S.D.le/ asi spune sa nu se mai acuze uni pe alti. Nici cei de ieri dupa cum nici cei de azi nu s au dovedit a fi vreodata corecti. Promisiunele electorale atunci ca si acum ,s /au dovedit a nu fi mai mult decat povesti de amagit electoratul.Le doresc din toata inima sa straluceasca pe cerul patriei ,atat cat si/au tinut promisiunele.Vedeti am fost foarte draguta .Cum ar veni vorba :”Imi doresc mie ,ceti doresc tie ”Nici uni nu ati lasat urme in istoriea ROMANIEI ,doar ruini si delapidari.Vati imbogatit pe visteria tari si va mancati ca caini.Sunteti la fel ,Nu va mai certati .Mai bine incingeti o hora mare a fratiei si poate pe viitor ,electoratul se va trezi la realitate si va taxa comportamentul vostru .Semneaza: O OLTEANCA CU LIMBA ASCUTITA DE LA CRAIOVA [adresa de cont este fictiva] ideile insa sunt reale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.