Trupul neinsufletit al lui Dumitru Sechelariu a fost depus in holul hotelului EMD. Marti la ora 12 are loc inmormantarea

0
sechelariu_cavou_sicriu
Foto : rtv.net

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Dumitru Sechelariu a ajuns acasa duminica la ora 21:30. Familia a decis ca sicriul cu trupul lui Dumitru Sechelariu să nu mai fie mutat la o capelă, aşa cum fusese programat iniţial, ci să fie ţinut în holul EMD până marţi la ora 12:00, când va avea loc slujba de înmormântare la Cimitirul Central.

Cei care vor sa-si ia ramas bun de la Dumitru Sechelariu pot merge la Academia de Tenis din BULEVARDUL UNIRII, NR. 43, PÂNA PE DATA DE 19 FEBRUARIE.

Va reamintim  ca  Dumitru Sechelariu, fostul primar al Bacăului, celebru în anii ’90, a murit, sâmbătă, la o clinică din Viena, după o operaţie la coloană.Vestea că Dumitru Sechelariu a murit a şocat-o pe mama fostului primar al Bacăului. Femeia nu a putut să vorbească cu presa. Vecinii, dar şi localnicii din Bacău, au însă, numai cuvinte de laudădespre Sechelariu.Starea de sanatate a fostului primar al Bacaului a cun

emd
Foto: adevarul.ro

oscut o inrautatire treptata, in urma cu aproximativ o luna de zile, Sechelariu fiind dus la un spital din Iasi in vederea efectuarii unor investigatii medicale amanuntite. Acestea au relevat o afectiune cronica la nivelul coloanei vertebrale.

De la Iasi, Sechelariu a fost transferat la Spitalul Floreasca din Bucuresti, unde a fost operat in regim de urgenta la coloana, medicii din Capitala reusind stabilizarea pacientului. Potrivit informatiilor aparute in presa centrala, fostul primar al Bacaului ar fi suferit, de fapt, de o afectiune pulmonara, tratarea acesteia necesitand internarea intr-un spital de specialitate din strainatate.

Ca urmare, Dumitru Sechelariu a fost transferat clinica AKH din Viena, unde a murit in aceasta dimineata. Fostul primar al Bacaului avea 54 de ani.

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.