Trupa Akcent se desparte din cauza banilor

0

akcentTot mai multe trupe s-au despărţit în ultima vreme, criza financiară afectând serios numărul spectacolelor, dar şi onorariul multor solişti. Adi Sînă, liderul trupei Akcent, este văzut tot mai des cântând pe cont propriu, variantă care din punct de vedere financiar îl avantajează.

În 2002, trupa Akcent se afla pe primele locuri în topurile muzicale cu hiturile “N-am bani de bilet” şi “Buchet de trandafiri”, piese fredonate de milioanele de fani de toate vârstele. Primele apariţii pe scenă au fost în formulă de patru: Adrian Sînă (36 de ani), Mihai Gruia (30 de ani), Sorin Brotnei (32 de ani) şi Marius Nedelcu (36 de ani), însă cel din urmă a dat cu fuga şi a încercat o carieră solo, fără succes însă.Marius s-a reprofilat rapid, el fiind acum patronul unei săli de gimnastică aerobică, afacere care s-a dovedit a fi profitabilă. De vreo doi ani încoace, Akcent a resimţit din plin efectele crizei financiare: spectacolele erau din ce în ce mai rare, onorariul celor trei solişti devenise tot mai mic, aşa că n-au întârziat să apară şi discuţiile aprinse pe teme financiare.

Adi, singurul din formaţie înzestrat de Mama Natură cu voce, i-a lăsat deoparte pe Sorin şi pe Mihai şi, acompaniat de câţiva instrumentişti, deloc pretenţioşi la bani, cântă acum prin cluburi, pe sume cuprinse între 1.000 şi 1.500 de euro. Mihai a anunţat că lucrează la un nou proiect, cel mai probabil tot în domeniul muzical.

Sursa: libertatea
Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.