Trei tineri au violat o minora de 17 ani


Polițiștii din Moinești , judetul Bacau au fost anuntati ca la data de 06.09.2011, în jurul orei 03.30,o minora de 17 ani a fost victima unui viol.

Un grup de tineri compus din 8 fete si 12 baieti cu varste intre 17 si 24 de ani din Scorteni si Poduri s-au deplasat in dealul Tescani din comuna Beresti Tazlau la un gratar. La ora 03:00 , pe fondul consumului de alcool , 3 tineri au luat-o cu forta pe minora de 17 ani si au dus-o in padure unde au violat-o cu forta.

În urma investigațiilor efectuate polițiștii i-au identificat pe cei trei tineri: A. Lucian, de 23 ani, A. Ionuţ, de 21 ani şi P. Valentin, de 23 ani, toţi din comuna Poduri și i-au depistat și condus la sediul unității de poliție pentru cercetări pe A. Lucian și A. Ionuț.

Partea vătămată va fi prezentată Serviciului de Medicină Legală în vederea examinării. Față de A. Lucian și A. Ionuț s-a luat măsura reținerii pe bază de ordonanță și vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii continua investigațiile pentru depistarea lui P. Valentin în vederea luării măsurilor legale.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.