Trei tineri au furat panourile fotovoltaice si lampile de pe un drum judetean din Bacau


          Polițiștii din Buhuși au documentat activitatea infracțională a trei tineri, din comuna Răcăciuni, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore.

           La data de 14 martie a.c., în jurul orei 22:30, polițiștii din Buhuși, ca urmare a unei sesizări prin 112, s-au deplasat deîndată pe raza comunei Berești-Bistrița, de unde, persoane necunoscute ar fi sutras panouri fotovoltaice și lămpi led, montate pe stâlpii metalici de pe marginea DJ 207F.

          În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au dentificat trei tineri, cu vârste cuprinse între de 20 și 34 de ani, toți din comuna Răcăciuni, care ar fi sustras trei panouri fotovoltaice şi trei lămpi led, ce erau montate pe stâlpii metalici din marginea DJ 207F, în apropierea trecerii la nivel cu calea ferată Bacău-Roman.

          Cei trei bănuiți sunt cercetați penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

        În urma probatoriului administrat în cauză, faţă de aceștia a fost dispusă măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, ulterior fiind încarceraţi în Arestul I.P.J Bacău.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentComunicat de presa: Diversificarea activității ROSILO ENGINEERING SRL prin achiziția unor echipamente și utilaje
Articolul urmatorUn sofer baut a intrat cu masina intr-un cap de pod

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.