Trei tineri au fost retinuti pentru furturi din locuinte

0

Trei tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani, bănuiţi de săvârşirea a două furturi din locuinţe, au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii de investigaţii criminale din Bacău au depistat la data de 23 iunie a.c., trei tineri de 18, 19 şi 20 de ani, bănuiţi de săvârşirea a două furturi din locuinţe cu un prejudiciu total de peste 130 000 de lei.
Din cercetări a rezultat că cei în cauză, în perioada decembrie 2014 – martie 2015, ar fi pătruns în două apartamente nelocuite, situate la parterul unor imobile din municipiul Bacău şi ar fi sustras obiecte de mobilier, aparatură electronic şi electrocasnică, obiecte de îmbrăcăminte şi bijuterii în valoare totală de peste 130 000 de lei.
Ca urmare a investigaţiilor derulate şi în baza autorizaţiei emise de Judecătoria Bacău, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat de 38 de ani, din Bacău, fiind recuperate aproximativ 70% din bunurile sustrase.
Cei trei tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.