Trei supermarketuri din Bacau au fost sanctionate, dupa instalarea gardurilor de separare. ISUJ si ITM au fost in control

ISUJ si ITM Bacau au mers astazi in control la trei supermarketuri din Bacau, unde au fost instalate garduri de separare. Gardurile au rolul de a separa persoanele nevaccinate de cei vaccinati. In urma controalelor, neregulile au fost rezolvate insa cele trei magazine au fost sanctionate cu avertisment. Gardurile au fost scoase.

   

Cele trei magazine sanctionate sunt cele trei Kaufland-uri din Municipiul Bacau:

Având în vedere apariția în spațiul public a unor imagini și comentarii referitoare la montarea unor separatoare mobile în trei centre comerciale aflate pe raza municipilui Bacău, instituția noastră s-a autosesizat și pe cale de consecință a desfășurat, astăzi, împreună cu reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Bacău o acțiune de verificare comună.

ISUJ Bacău a executat trei controale (fiind verificate exclusiv căile de evacuare), în urma cărora au fost identificate trei nereguli. Toate cele trei nereguli au fost soluționate pe timpul controalelor.
În urma acestor verificării au fost aplicate și trei sancțiuni contravenționale.
” a transmis ISUJ Bacau

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here