Trei strazi din Municipiul Bacau raman fara apa o noapte, din cauza unei avarii

2

Pentru remedierea defecţiunii apărută pe conducta de transport apă potabilă DN 600 mm, de pe str. Constantin Ene (la intersecţia cu str. Spiru Haret), din mun. Bacău, este necesară sistarea furnizării apei potabile în intervalul 11.03.2024, ora 22:00 – 12.03.2024, ora 08:00, pentru consumatorii de pe străzile Gării (parţial), Aleea Parcului şi Constantin Ene.

În timpul intervenţiei menţionate mai sus, pot apărea fluctuaţii de debit şi presiune pentru consumatorii din următoarele zone: Piaţa Sud, cartierul Letea, cartierul Tache şi pe străzile Garofiţei, Carpaţi, Panselelor, Narciselor şi Victor Babeş. Pentru a evita efectele negative cauzate de lipsa apei, S.C. C.R.A.B. S.A. recomandă utilizatorilor afectați să-și creeze rezerve de apă potabilă pentru intervalul de timp alocat lucrarilor. În zonele afectate de această oprire, la reluarea programului de furnizare a apei poate apărea fenomenul de turbiditate (apa murdară).” a transmis CRAB


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

2 comentarii

  1. Ca de obicei, cand vine caldura ori se pregatesc alegeri, pe unii ii apuca harnicia. Si in continuare traim ca on vremea comunismului. La apa potabila cu program ne am obisnuit. Probabil va urma si la energie electrica si caldura va fi la fel. Se laudau edilii satului ca rezerva de apa este fuctionala si nu vor fi probleme? De ce nu se utilizeaza? Oricum sunt ultimele lunk de mandat pentru vizitiu….

  2. Bine că avem piste de biciclete. Ce ne trebuie noua apa (conducte schimbate in tot orasul, aducțiunea de la Valeau Uzului noua)?
    Nu mai zic de zecile de străzi neasfaltate din oraș, gropi peste tot, parcuri părăginite și multe multe gunoaie.

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.