Transilvania Constructii a anuntat ca va realiza un complex logistic pe un teren de 8 hectare in apropiere de Bacau

Publicitate

Transilvania Constructii (COTR) urmareste sa-si extinda operatiunile la nivel national, prin dezvoltarea unui parc logistic langa Bacau, pe o parcela de 8 hectare.

Noul parc logistic va fi dezvoltat etapizat, iar la finalizare va detine cca 4 hectare de depozite clasa A. In prezent se lucreaza la intocmirea conceputului. De asemenea, au fost demarate procedurile pentru obtinerea avizelor si autorizatiilor necesare. Societatea estimeaza ca primele spatii vor fi livrate in cea de-a doua jumatate a anului 2019. „Acest proiect face parte din strategia pe termen lung a societatii, de a deveni un jucator important pe piata nationala a parcurilor logistice”, mai mentioneaza compania in notificarea catre investitorii de pe bursa.

Compania are o experienta relevanta in gestionarea unui parc similar la Cluj-Napoca, care de altfel a contribuit covarsitor la rezultatele financiare ale companiei. Transilvania Constructii a realizat in primul semestru venituri totale din exploatare de 18,19 milioane lei, in crestere cu 49,83% fata de cea de 12,06 milioane lei de la S1 2017.

*Transilvania Constructii este o companie de constructii din Cluj-Napoca. Compania a fost infiintata in anul 1990 prin reorganizarea Trustului de Constructii Cluj fondat in 1950, iar din anul 1999 compania a fost privatizata integral, actiunile FPS fiind cumparate de salariatii societatii prin PAS.

Sursa: profit.ro

Lasa un comentariu

2 COMENTARII

  1. a expirat certificatul ssl de la site.
    ar trebui sa se vada o scadere a numarului de accesari deoarece apar 2 mesaje de eroare / atentionare ininte sa intrii pe orice pagina..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here