Tragedie pe DN2. Cinci persoane si-au pierdut viata, printre care si doi copii, intr-un grav accident rutier

0

Luni dimineața, în localitatea suceveană Cumpărătura, a avut loc un accident rutier devastator pe DN2, cunoscut și sub denumirea de „Drumul Morții”. Evenimentul tragic s-a petrecut la ora 6 dimineața, implicând o betonieră și un autoturism care tracta o platformă cu un alt vehicul. În urma impactului violent, cinci persoane și-au pierdut viața, inclusiv doi copii.

Șoferul Vinovat: Cetățean Ucrainean de 40 de Ani

Potrivit concluziilor prezentate de Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, accidentul a fost provocat de șoferul betonierei, un cetățean ucrainean de 40 de ani, care a adormit la volan. Acesta transporta ciment de la Suceava către localitatea Cumpărătura și, pierzând controlul vehiculului, a pătruns pe contrasens, lovind frontal autoturismul.

Victimele Tragediei

În autoturism se aflau cinci persoane: șoferul, un bărbat de 36 de ani, și patru pasageri, inclusiv doi copii de 8 și 10 ani. Toți și-au pierdut viața în urma coliziunii. Monitorul de Suceava informează că patru dintre victime erau membri ai unei familii care se întorceau din concediu. Mașina lor, un VW Touran, s-a stricat pe drum, iar aceștia au solicitat ajutorul unui bărbat din județul Buzău pentru a-i duce acasă. Autoturismul lor a fost urcat pe o platformă, iar familia a urcat în mașina bărbatului din Buzău.

Șoferul vinovat a suferit leziuni ușoare și a fost transportat la Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava. Testarea cu aparatul etilotest a indicat un rezultat negativ, însă el este acum cercetat penal pentru ucidere din culpă. Trupurile Neînsuflețite: Proceduri de Urgență. Cele cinci trupuri neînsuflețite au fost preluate de angajații de la pompe funebre și se va efectua o autopsie pentru a stabili exact cauzele decesului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.