Tragedie la un camin din Bacau. O eleva a ajuns in coma, dupa ce a vrut sa „evadeze” cu ajutorul cearşafurilor

0

Doua fete cazate la caminul Liceului „Anghel Saligny” din Bacau au vrut sa evadeze azi noapte din camin , pe fereastra de la etajul doi. Fetele au improvizat din cearsafuri o funie, pe care au incercat sa coboare.  Din nefericire, cearsafurile s-au dezlegat, iar una din fete a cazut de la cativa metri direct pe ciment. Eleva a ajuns in coma la spital.

Fetele au 14 ani şi 16 ani şi locuiesc în căminul Liceului „Anghel Saligny” din Bacău. Cum noaptea pedagogul închide palierele pentru ca elevii să nu iasă din cămin, fetele s-au gândit să evadeze ca să cumpere ţigări.

„Elevele au căzut de la etajul doi. Voiau să se ducă să cumpere ţigări de la moldoveni.Nu puteau să iaşă pe uşă pentru că palierul se încuie noaptea”, au declarat colegii fetelor.

Tinerele au legat câteva cearşafuri cu care voiau să coboare pe geam. Prima a reuşit să coboare, însă cealaltă a avut ghinion. Cearşafurile s-au dezlegat, iar ea a căzut direct pe ciment. Colega ei a sunat la 112 şi a chemat salvarea. Când a văzut că prietena ei e în stare gravă, a făcut atac de panică şi a fost dusă cu o ambulanţă la spital.

Medicii au spus că starea fetei care a căzut este foarte gravă.„Am făcut computer tomograf. Diagnosticul este de hemoragie extrem de gravă, traumatism cranian grav”, a declarat medicul de la UPU Liliana Petrescu.

Fata a fost internată în secţia de Reanimare a Spitalului Judeţean. Şansele ei de supravieţuire sunt însă mici.

Sursa foto: Mihai Enasel

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.