Tragedie in Bacau. A murit la spital, dupa o operatie de apendicita

1

O tânără de 23 de ani a murit în Spitalul Judeţean din Bacău după o operaţie de apendicită. Părinţii fetei acuză medicii de malpraxis. Fata ar fi făcut o infecţie intraspitalicească, iar mama susţine că ar fi fost deconectată mult prea repede de la aparate.

Tânăra a ajuns la Spitalul Judeţean Bacău în urmă cu o săptămână. Se simţea rău, iar medicii au stabilit că
trebuie operată de urgenţă de apendicită. La câteva ore însă, starea ei s-a agravat şi a mai fost supusă unei intervenţii, potrivit România TV.

După cele două operaţii, tânăra dădea semne că îşi revine, iar medicii au deconectat-o de la aparate. A doua zi, însă, fata a murit pe patul de spital. Doborâţi de suferinţă, părinţii fac acuzaţii grave.

„Am vorbit cu fata, am râs, i-am dat să mănânce, după care am plecat. Cât am stat cu ea, doamna asistentă care era de tură a deconectat-o de la toate aparatele şi a dus aparatul în altă parte. A lăsat-o aşa toată noaptea. Când am venit, fata era cu gura strâmbă, nu putea să respire”, a declarat mama fetei.

În spital s-a deschis deja o anchetă, iar medicii aşteaptă rezultatul necropsiei. „Sigur se va deschide o anchetă. Atât medicul chirurg, cât şi cel anestezist au propus efectuarea necropsiei”, a declarat un medic de la Spitalul Judeţean Bacău.

Tânăra făcea şcoala de asistente medicale şi tot ce îşi dorea era să lucreze într-un spital.


Sursa: RTV


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

1 comentariu

  1. Nenorocitii……
    nu ne salvati vietile ci ati studiat medicina pt a ne lua vietile.sa va fie rusine.MARE RUSINE
    va spun drept mi e frica si spaima sa ajung pe mana lor

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.