Traficul pe E85 va fi deviat din cauza lucrarilor la Autostrada A7

0

UPDATE: DRDP BUZAU: Încep lucrările pe podul de la Mărăcineni

Se va lucra noaptea, în intervalul orar 19:00-06:00. Începând cu data de 25.06.2024, pe DN 2, km.114+570, localitatea Mărăcineni, pe podul de peste râul Buzău, în județul Buzău, pe sensul de mers Râmnicu Sărat-Buzău, se vor institui restricții de circulație, în vederea lucrărilor de întreținere periodică.

Circulația se va desfășura alternativ, fără închiderea traficului rutier. Lucrările se vor desfășura pe câte o bandă de mers, astfel încât circulația rutieră să se poată desfășura pe banda pe care nu se lucrează. Perioada de instituire a restricțiilor de circulație este până vineri, 28.06.2024 în intervalul orar 19:00-06:00. Lucrările de reparații asfaltice se vor semnaliza corespunzător, iar participanții la trafic sunt rugați să circule cu prudență și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere.


Constructorii turci care lucrează la lotul 3 Pietroasele-Buzău din tronsonul Ploiești-Buzău al Autostrăzii Moldovei (A7) fac progrese, conform declarațiilor secretarului de stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Scrioșteanu.

În curând, traficul pe DN2-E85 va fi deviat pentru a permite începerea lucrărilor la pasajul de autostradă peste acest drum. Muncitorii au demarat deja lucrările necesare pentru această deviere, evidențiind angajamentul lor pentru a menține proiectul pe drumul cel bun. Irinel Scrioșteanu a menționat pe Facebook că mai mulți pași importanți au fost deja finalizați:

  • drumuri tehnologice: finalizate complet pe ambele părți;
  • organizarea de șantier: încheiată;
  • fundația pentru podețe: 20 din 51 completate;
  • decopertarea stratului vegetal și stabilizarea terenului: integral pe întreg corpul autostrăzii (14 km) și pe toate bretelele aferente nodului rutier cu DN 2B, unde au fost puse în operă peste 150.000 de metri cubi de umplutură.

„În prezent se lucrează la: Lucrările de descărcare arheologică și s-au finalizat 300 din cei 1.500 de metri aferente celor 4 situri arheologice. Finalizarea acestora este preconizată a fi cu 2 luni mai devreme decât termenul prevăzut în estimarea inițială. Se lucrează cu 3 foreze și au fost forați 130 din 830 de piloți aferenți pasajelor. Încep lucrările la fundația a 3 structuri dintr-un total de 5. Au început lucrările la devierea Drumului Național 2 (E85) în vederea devierii traficului pentru a începe lucrările la pasajul de autostradă peste DN2. Sunt în curs de realizare proiectele tehnice și avizările necesare relocărilor de utilități (liniile electrice și conductele de gaz)”, scrie Irinel Scrioșteanu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.