Trafic de cosmar in Municipiul Bacau, de 8 Martie

4

Ziua de 8 Martie a venit cu surprize neplacute pentru soferii din Municipiul Bacau. Inca de dimineata, cei care au vrut sa ocoleasca lucrarile de la podul Serbanesti, prin Gheraiesti, au ramas blocati in trafic. Toate rutele alternative erau blocate, iar traficul se desfasura greu.

Spre pranz, traficul s-a ingreunat si mai tare. Zeci de soferi au raportat pe retelele de socializare si pe Waze ca un drum de 10 minute s-a transformat intr-o ora de mers „bara-la-bara”.

Lucrarile la Podul Serbanesti nu se vor termina inca, finalizarea fiind programata la finalul lunii – in jurul datei de 29 martie.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

4 comentarii

  1. Primărie care habar n-are de necesitățile cetățenilor.
    Orașele cu administrații locale OK fac pasaje rutiere, sunt atenți la nevoile oamenilor și acționează în consecință. La Bacau s-a răsturnat căruță cu prosti, de exemplu la gara sunt doar 17 locuri de parcare, cele vechi au fost desființate și se screm edilii să facă un fel de parc dar cu multe betoane, o pistă unduitoare de biciclete și ceva gazon. Toată lumea știe ce fauna populează zona, în câteva luni după inaugurare se va distruge tot, mai vin și imbecilii cu grafitti și o sa fie făcute praf toate investițiile. Capetele de guma din primărie nu sunt capabile să înțeleagă că la gara lumea vine să petreacă/aștepte pe cineva CU MASINA fiindcă se pleacă și se vine CU BAGAJE voluminoase și grele. Cat creier sa ai că sa desființezi locurile de parcare?

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.