Tot mai multi soferi conduc in stare de ebrietate


• Cu ocazia desfasurarii de activitati specifice politistii din cadrul Politiei Municipiului Moinesti l-au depistat pe Razvan P. de 22 ani, în timp ce conducea un autoturism si se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauza a fost condus la Spitalul Municipiului Moinesti pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauza s-a întocmit dosar penal.

• O patrula de politie rutiera l-a depistat pe Catalin B. de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Republicii din municipiul Onesti având o concentratie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la Spitalul municipiului Onesti, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauza s-a întocmit dosar penal.

• O patrula de politie rutiera l-a depistat în trafic pe DN 12 A pe Pavel P. de 55 de ani, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana având o imbibatie alcoolica în sânge peste limita legala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.