Tot mai multi soferi conduc bauti in judetul Bacau

0

Politia Bacau a depistat mai multe persoane pe raza judetului Bacau , ce conduceau bauti autoturismele personale.Permisul de conducere le-a fost suspendat si li s-a intocmit dosar penal.

La data de 04.06.2011, in jurul orei 15.30, politistii l-au depistat in trafic, în comuna Rosiori, pe J. Gheorghe, de 55 ani, din Bacau, in timp ce conducea un autoturism si se afla sub influenta alcoolului. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentratie de 1,01 mg/l alcool pur in aerul expirat ?i a fost condus la Spitalul Judetean Bacau, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei. In cauza s-a intocmit dosar penal.

La data 04.06.2011, la ora 21.00, politistii l-au depistat în flagrant pe I. Liviu, de 36 ani, care conducea un autoturism în comuna Poduri în timp ce se afla sub influenta alcoolului. Rezultatul testarii cu aparatul etilotest a indicat o concentratie de 0,89 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Cel în cauza a fost condus la Spitalul de Urgente Moinesti pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauza s-a întocmit dosar penal.

Un echipaj de politie l-a depistat în noaptea de 05.06.2011, în jurul orei 02.30, pe strada Mercur, din Onesti, pe A. Silviu, de 26 ani, care conducea un autoturism în timp ce avea o concentratie de 0,43 mg/l alcool pur în aer expirat, rezultata prin testarea cu aparatul etilotest. Cel în cauza a fost condus la Spitalul Onesti unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauza s-a întocmit dosar penal.

Un echipaj de politie rutiera l-a depistat în trafic pe D.N. 12A, din localitatea Tg-Ocna, pe M. Stefanut, de 20 de ani, care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influienta bauturilor alcoolice. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel in cauza a fost condus la Spitalul Onesti, unde i s-au recoltat probe de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei. In cauza s-a intocmit dosar penal.

La data de 05.06.2011, în jurul orei 18.30, politistii din comuna Brusturoasa au fost sesizati prin SNUAU 112 de catre T. Toma, de 86 ani, despre faptul ca un autoturism i-a distrus gardul. La fata locului politistii au stabilit ca M. Titi, de 44 ani, din judetul Harghita, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul consumului de alcool a pierdut controlul volanului si a acrosat gardul imobilului lui T. Toma.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,62 mg/l alcool pur in aerul expirat. Cel în cauza a fost condus la Spitalul de Urgenta Moinesti pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabiliri alcoolemiei. În cauza s-a întocmit dosar penal.

La data de 05.06.2011, la ora 22.45, politistii l-au depistat, pe strada Zemes din Onesti, pe A. Remus, de 38 ani, din Tg.Ocna, care conducea un autoturism în timp ce avea o alcolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aer expirat, rezultata prin testarea conducatorului auto cu aparatul alcooltest. Cel în cauza a fost condus la Spitalul Onesti unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauza s-a întocmit dosar penal.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.